Filteri

Prikaz 1–18 od 24 bojlera

Prikaz 1–18 od 24 bojlera

Šta su smart bojleri?

Smart bojleri (pametni bojleri) su bojleri koji sadrže dodatne funkcije koje prilagođavaju rad bojlera vašim potrebama.
Možete ih podesiti da se automatski uključe/isključe u zadato vreme, programiranje bojlera i do nekoliko dana u napred na određenu temperaturu, čak i ako niste kući, putem vašeg pametnog telefona ili drugog smart uređaja.

Softver koji je integrisan u električni upravljač, slično veštačkoj inteligenciji, nezavisno prati i pamti navike korisnika, tako da pravi raspored i upravlja radom aparata.
Na taj način se obezbeđuje topla voda baš onda kada je potrebna a ujedno i obračunava potrošnja vode i potrebne struje u odnosu na to koliko se korisnici često tuširaju ili koriste bojler u kuhinji za sudove.
Na osnovu snimljenih navika, bojleri mogu automatski da se prilagode i optimizuju potrošnju i snagu grejača i na taj način štedite energiju i novac.

Neki modeli pametnih bojlera nude i ugrađene aplikacije za vaš mobilni telefon preko kojih možete kontrolišete bojler ali i pregledate statistiku rada bojlera kao i kalkulacije ušteda uređaja.
Na određenim modelima postoje i opcije jednokratnog zagrevanja do maksimalne temperature, ukoliko imate ne očekivane goste odnosno koristite bojler van unapred programiranog vremenskog bloka.