Gorenje FTG 50 SM

MP cena: 54.000 RSD

Web cena: 41.190 RSD

Vreme dostave: 1-3 radna dana
Zapremina: 50L
Gorenje FTG 50 SM
Gorenje FTG 50 SM 41.190 RSD

Dodatne usluge

  • Visokokvalitetna i ekološki prihvatljiva toplotna izolacija osigurava najekonomičniju potrošnju energije i minimalan gubitak toplote.
  • Dvostruka zaštita od korozije Prvoklasni izuzetni čisti emajl i velika magnezijumska anoda obezbeđuju izdržljivost i u najtežim uslovima rada i to bez štetnih primesi u vodi.
  • Bojleri sa zapreminama od 50 do 150 litara omogućavaju brojne mogućnosti ugradnje: uspravnu, ležeću, ispod plafona ili na pod – tako kako vama odgovara.
  • Električni uronjeni grejači Bakarni uronjeni električni grejači u neposrednom kontaktu sa vodom osiguravaju jaku otpornost na koroziju i dugi životni vek.
  • Osnovna regulacija dugmetom omogućava podešavanje temperature do željenog nivoa: izbor najviše temperature, ekonomičnu temperaturu ili podešavanje temperature protiv zamrzavanja.
  • Napredna funkcija EcoSmart prilagođava rad bojlera vašim potrebama i osigurava do 25% uštedu energije, što omogućava do 5.800 RSD godišnje uštede na grejanju sanitarne vode.
  • Uvereni u kvalitet naših proizvoda i uz brigu o ispunjavaju očekivanja naših korisnika, nudimo 10 godina garancije na kotao bojlera (uz kontrolu magnezijumske anode bojlera jednom u 5 godina, kod bojlera koji imaju emajlirani kotao).
  • Sprečava uključivanje zagrevanja vode u bojleru koji prethodno nije napunjen vodom i tako štiti unutrašnjost bojlera od pregrevanja i posledično pregorevanja grejnog elementa.
  • Zaštita od pregrevanja sprečava podizanje temperature vode u bojleru iznad 90 °C . Bojler se isključuje i upozorava korisnika da je temperatura vode previsoka zbog nepravilnosti u radu. Tako štiti korisnika da se eventualno slučajno ne opeče.
  • Ako temperatura sačuvane vode u bojleru nikada ne dostigne 65 °C u periodu od 14 dana zaredom, grejač se automatski uključuje, podgreje vodu na temperaturu za čišćenje vode i tako sprečava nastanak legionele i uspešno je uništava.
EAN: 3838942020124 Šifra proizvoda: 30801 Kategorije: , , Oznaka:

Dodatne informacije

Težina32,2 kg
Dimenzije (Dubina׊irina×Visina)30 × 49 × 92 cm
Proizvođač

Gorenje

Zapremina

50L

Upotrebljiv kapacitet vode

48.7L

Snaga

2 kW, 2.6 kW

Materijal

Emajl

Energetski razred

B

Montiranje

Zid

Način ugradnje

Horizontalno, Vertikalno

Boja

Bela

Garancija

10 godina

Iskustva

Još nema iskustava korisnika.

Budite prvi koji će napisati iskustvo za „Gorenje FTG 50 SM“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.